سرای قهوه هتل عامری ها - کاشان
شنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۴، ۰۶:۱۵ ب.ظ
موج سوم قهوه . عرضه و پذیرائی قهوه v 60 برای نخستین بار در قهوه سرای بوتیک هتل عامریهای کاشان
v 60 روش دم کردن قهوه است که در آن قهوه به گونه ای مساوی از فیلتر رد می شود و سریع دم می کشد تا یک فنجان قهوه مناسب و متفاوت تولید کند .کلید دم کردن یک فنجان قهوه v 60 ناب در دستان باریستا ی حرفه ای است در این روش تکنیک بسیار مهم است .
این قهوه به روش v 60 و توسط عبور قهوه از فیلتر صورت می گیرد. به دلیل داشتن فیلتر پرز قهوه در صافی باقی می ماند و قهوه شفاف تر به نظر می رسد . تلفن:983155240190+ و 09355481639
- ۹۴/۰۷/۱۱